13 verrassende manieren om VapoRub te gebruiken

Advertentie

Iedereen heeft wel eens van VapoRub gehoord. Het is dat sterk naar pepermunt ruikende spulletje wat je moeder vroeger op je rug smeerde wanneer je verkouden was.

Wat je waarschijnlijk niet wist is dat VapoRub op veel verschillende manieren kan worden gebruikt en voor nog veel meer nuttig is dan alleen verlichting bij verkoudheid. Zo kan het je bijvoorbeeld van een vervelende hoofdpijn afhelpen en kan je er zelfs je hond mee trainen!

Benieuwd waar je VapoRub allemaal voor kan gebruiken? Lees dan snel verder en laat je verbazen door de 13 manieren die wij hier voor je hebben opgesomd!

1. Hoest verlichter

hoest

Dit is de bekendste manier om VapoRub te gebruiken. Wanneer je een hardnekkige hoest hebt is dit heel vervelend en soms ook pijnlijk. Hoestdrank is een heel goed medicijn wanneer je van je hoest af wil komen. Maar wat als er een manier is waarbij je ook van je hoest af komt zonder dat je die vies smakende hoestdrank hoeft te drinken? Smeer wat VapoRub op je borst en je hoest zal voor je het weet verdwenen zijn!

Als je niet houdt van de geur van VapoRub kan je het ook op je voeten smeren en je sokken aantrekken voor hetzelfde effect.

Advertentie